lauantai 17. marraskuuta 2012

Tina Reber: Love Unscripted sekä Love Unrehearsed

“You are it for me. But the me that knelt in front of you that night and the me that is standing in front of you right now is not the same me that's out there in the spotlight." He thumped his hand over his heart. "They only get the outside, not the inside. That's for you.”  

Viimeisen kahden viikon aikana on tullut vaihdettua osoitetta Porissa, keskustan laidalta toiselle. Tällaisina hetkinä sitä aina havahtuu siihen miten paljon sitä omistaa kirjoja, niiden kantaminen kun ei ole niin mukavaa! (ja ovat ne vielä järjestemättäkin, pinottuna vain epäselviin kasoihin kirjahyllyyn...) Siksi onkin hyvä että olen nyt hurahtanut e-kirjoihin näin mittavasti. Viimeisten viikkojen aikana olen lukenut Tina Reberin kaksiosaista Love-sarjaa uudelleen ja uudelleen.

“Do I have to make a poster and scream Ryan, Ryan?" I kidded.
"The only time I want to hear you scream my name is when I'm making love to you. Although you did call me God the other night. That's acceptable, too."



 Love Unscripted ja Love Unrehearsed kertovat Rhode Islandilta kotoisin olevan baaria pitävän Tarynin, ja Pennsylvaniasta kotoisin olevan filmitähti Ryanin rakkaustarinan. Ryan on ensimmäisen kirjan alussa ison hittielokuvan miespääosa, ja saapunut Rhode Islandin pikkupaikkakunnalle tekemään elokuvasarjan toista osaa. Taryn, toisin kuin kaikki tyttöystävänsä, ei ole nähnyt Ryanin elokuvaa, eikä siksi oikein ymmärrä mikä kylläkin komeassa näyttelijässä on muka niin ihmeellistä. Kun he sitten sattuman kautta osuvat vastakkain, kohtelee Taryn Ryania ensihetkestä alkaen aivan kuin ketä tahansa ihmistä, mikä ilahduttaa kiljuviin naisiin tottunutta Ryania. Ja siitä se suuri rakkaus sitten alkaakin nopealla tahdilla.

Tarina on melko ennalta-arvattava, ja suomalaiseen mielenlaatuun vähän liiankin täynnä Sinkkuelämää-tyyppistä draamaa ja väärinymmärryksiä. En tiedä kuinka realistinen tarinan julkisuuspuoli on, mutta voi helposti kuvitella, että tällaista hysteeristä fanitusta ja ajoittaista stalkkausta saisi osakseen mm. Robert Pattinson.

Olen nyt molemmat osat lukenut jo kahteen kertaan, eli koukuttava tarina on kyseessä. Kirjat ovat myös hauskoja hahmojen välisessä dialogissaan, päähenkilöiden väliset letkautukset tuntuvat luontevilta. Kevyen hömppäkirjallisuuden tapaan nämäkin ovat ajoittain melkoisenkin graafisia kuvauksissaan, mikä ei tietystikään ole miinus. ^_^

“You know what I think? I think you should stop all this nonesense and screw the shit out of him until he passes out from exhaustion...you'll have to feed him, of course, to keep his energy level up, but make sure you hide his clothes so he can't get dressed. Men can't run when they're naked.” 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti